Hur får jag mina inlägg att visas på Surftown Creators framsida?

Denna guide visar du hur du får dina inlägg på förstasidan i Surftown Creator. Som standard är din framsida en statisk sida som heter "Sample Page", om du inte vill detta, så kan du få dina inlägg på framsidan istället. Detta är särskilt praktiskt om du önskar att driva en blogg med Surftown Creator.

Börja med att logga in i Surftown Creator. Du kan se hur du gör här.

Steg 1:

När du är inloggad i Surftown Creator, så för du musen över meny-alternativet "Inställningar" och klickar på länken "Läsning" i menyn till vänster.

Steg 2:

Nu kan du se att din framsida är ställd som en statisk sida, och att detta är "Sample Page". Klicka på knappen för "Dina Senaste Inlägg", och därefter på knappen "Spara Ändringar".

Steg 3:

För att se resultatet kan du gå till din framsida, genom att klicka på knappen "Surftown Creator Site" i det övre vänstra hörnet.

Steg 4:

Du kan nu se att bloggen visar de senaste inläggen istället för denna "Sample Page".