Hvordan fungere editoren i Surftown Creator?

Denne vejledning vil vise hvordan editoren fungere i Surftown Creator, når du laver sider og indlæg. Editoren fungere på stort set samme måde som du formentligt allerede kender fra diverse tekstbehandlingsprogrammer som eksempelvis "Word". Jeg vil her demonstrere et par af funktionerne.

Jeg vil i dette eksempel tage udgangspunk i en side jeg allerede her oprettet der hedder "Om mig". Du kan se hvordan du laver en side her.

Start med at logge ind i Surftown Creator, du kan se hvordan her.

Trin 1:

Når du er logget ind i Surftown Creator, så bevæg muser over menupunktet "Sider" og klik så på "Alle sider" i menuen til venstre.

Trin 2:

Her kan du se en oversigt over alle dine sider. Bevæg musen hen over en af dem, og tryk på linket "Rediger".

Trin 3:

Du kan starte med at klikke alle funktionerne frem ved at klikke på knappen "Toolbar Toogle".

Trin 4:

Dette vil bringe nogle flere funktioner frem. Her har jeg skrevet noget tekst, markeret det, og valgt tekst formatteringen "Overskrift 2".

Trin 5:

Lad os nu prøve at indsætte et billede. Jeg har trykket retur én gang på mit tastatur, så jeg ryger en linie ned. Klik nu på knappen "Tilføj medier".

Trin 6:

Her vil du kunne se en oversigt over de billeder du har, hvis du har nogle. Har du ikke nogle, så hop blot videre til trin 7, ellers klik på fanen "Upload filer".

Trin 7:

Klik nu på knappen "Vælg filer" og find et billede på din computer du ønsker at indsætte på siden.

Trin 8:

Jeg har her valgt at uploade et nogenlunde velligende billede af mig selv. Tryk nu på "Indsæt på siden".

Trin 9:

Billedet er nu indsat på vores side, og jeg har ovenikøbet tilføjet lidt mere tekst til min side. Jeg har markeret noget tekst med FED og noget med KURSIV.

Trin 10:

Når du er færdig med at redigere siden kan du trykke på knappen "Opdater".

Trin 11:

Du kan nu se din side ved at klikke på linket "Vis side".

Trin 12:

Nu kan du se den side vi netop har redigeret med billede og det hele!