Hvordan slår jeg PHP fejlvisning til på mit webhotel?

Denne vejledning vil vise dig hvordan du slår PHP fejl visning til på dit webhotel.

Som udgangspunkt så er PHP vejlvisning slået fra på alle webhoteller. Men virker din side ikke som forventet, eller har du bare en helt hvid skærm, så kan det meget vel være at der måske bliver "smidt" en PHP fejl.

Det første du skal gøre, er at sikre dig at du har en .htaccess fil, har du ikke sådan en, kan du se hvordan du opretter en her - Bemærk at .htaccess filen skal ligge i samme niveau som dine øvrige filer.

Når du har oprettet denne, så indsæt nedenstående kode for at aktivere PHP fejl visning;

php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on
php_flag html_errors on

Har du haft en PHP fejl vil du så nu se noget ligende nedenstående;

Vi anbefaler at du slår fejlvisning fra igen når du er færdig med at fejlsøge dit problem.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/