Hvordan opdatere jeg mit CVR nummer?

Denne vejledning vil vise dig hvordan du opdaterer dit CVR/Momsnummer hos Surftown.

1. Start med at logge ind her

2. Klik på dit navn i øverste venstre hjørne og herunder "Indstillinger".

3. Klik nu på knappen "Rediger oplysninger".

4. Sørg for her at udfylde både feltet "CVR Nummer" og "VAT". CVR nummeret er dit CVR nummer som eksempelvis 12345678. Og VAT er det samme med "DK" foran. Så 12345678 bliver til DK12345678 som vist på billedet. Når dette er gjort så klik på "Gem ændringer". Du har nu opdateret dit CVR nummer.