Konfigurer Windows 10 Mail app

Hvis du vil sætte din mailadresse hos Surftown op i Windows 10 Mail, kan du følge denne vejledning.

1. Åben Mail og tryk på ikonet i nederste venstre hjørne der ligner et tandhjul.

Mailikonet er i nederste venstre hjørne.

2.Tryk konti.

Menuen åbnes i højre side af appen.

Konto er en knap i menuen i højre side af appen.

3.Tryk på Tilføj konto.

Press Add Accounts below the currently set up mail accounts, if any.

4.Tryk på Avanceret konfiguration.

Tryk på avanceret opsætning.

5.Tryk på Webmail.

Tryk på Internet email.

6.Skriv dine mailoplysninger.

Navnet på kontoen bør være mailadressen. Den indgående mailserver skal være mail.surftown.com. Vi anbefaler at bruge kontotypen IMAP, da det vil gøre det muligt at have flere enheder sat op til den samme mailkonto.

Skriv oplysningerne for mailadressen, i de relevante felter.

7.Skriv brugernavn og kodeord.

Brugernavnet skal altid være den mailadresse du vil logge ind på. Adgangskoden er den du valgte, da du oprettede mailadressen på Surftown.com-kontrolpanelet

Skriv oplysningerne for mailadressen, i de relevante felter.

8.Skriv den udgående mailservers oplysninger.

Markér at den udgående server kræver godkendelse, og at den skal bruge samme brugernavn som den indgående mail. Markér Kræv SSL til både ind- eller ud-gående mails. Til sidst skal du trykke på Sign-In.

Skriv de sidste oplysninger, og tryk sign-in.

9.Tryk på Udført når kontoen er blevet testet og virker.

Mailkontoen vil nu blive synlig og begynde at hente mails, som enhver anden mailkonto sat op i Windows 10 Mail.

Det var dét.