Skift til PHP 7

Alle kunder med et af Surftowns Linux-webhoteller kan aktivere PHP 7 for deres websider. PHP 7 er den seneste version af PHP, og udover at der er flere spændende funktioner så er den også meget hurtigere end tidligere versioner.

PHP-udviklerne har samlet information vedr. opgradering af dine PHP-scripts her:
http://php.net/manual/en/migration70.php

At aktivere PHP 7

For at kunne aktivere PHP 7 så skal du ændre i din websides .htaccess-fil. Filen ligger normalt set i roden af din domænemappe.

Hvis du ændrer i .htaccess-filen i roden af dit webhotel så vil du skifte PHP-version for alle domæner og subdomæner i dit webhotel. Dette kan dog ændres for enkelte sider bagefter, ved at man aktiverer andre PHP-versioner for enkelte sider.

Den følgende linje skal tilføjes i toppen af din .htaccess-fil:
AddType application/x-httpd-php7 php

Ydermere så skal du også fjerne andre AddType-direktiver, der vedrører .php-filer.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/