Skift til PHP 5.6

Nye domæner der tilføjes til Surftowns PHP-hosting har PHP 5.6 aktiveret som standard. Hvis domænet blev oprettet før PHP 5.6 var standard, så kan du opgradere til PHP 5.6 ved at følge denne vejledning.

De vigtigste ændringer mellem PHP 5.4 og 5.6 er listet på de her to sider:

http://php.net/manual/en/migration55.php
http://php.net/manual/en/migration56.php

Aktivering af PHP 5.6

For at skifte til PHP 5.6 så skal du ændre i din sides .htaccess-fil. Filen vil typisk ligge i din domænemappe.

Hvis du ændrer i .htaccess-filen i roden af dit webhotel, så vil det påvirke alle sider i webhotellet. Man kan dog stadig vælge andre versioner af PHP for enkelte domæner, ved at ændre i de pågældende domæners .htaccess-filer.

Den følgende linje skal tilføjes til toppen af din .htacess-fil:

AddType application/x-httpd-fastphp php

Såfremt du har brug for IonCube loader, så skal du istedet bruge denne her:

AddType application/x-httpd-php56ioncube php

Ydermere så skal du også fjerne eller kommentere ud andre AddType-direktiv der vedrører .php-filer.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/