Konfiguration af Exchange ActiveSync for iOS (Ikke anbefalet)

Denne vejledning viser hvordan man sætter Exchange ActiveSync (EAS) op med en iPhone, en iPod touch, eller en anden enhed der bruger iOS. EAS gør det muligt for dig at synkronisere e-mail, kontakter og kalender mellem Surftowns webmail og din iOS-enhed.

Bemærk, at denne vejledning bruger ditdomæne.dk istedet for dit domænenavn, og mail@ditdomæne.dk istedet for din e-mailadresse. Når du tilføjer din konto så skal du istedet bruge dit eget domænenavn og din egen e-mailadresse.

1. Gå ind i Indstillinger i din iOS-enhed.

2. Vælg E-mail, kontakter, kalendere.

E-mail, kontakter, kalendere

3. Vælg Tilføj konto.

Tilføj konto

4. Vælg Exchange.

Exchange

5. Nu skal du indtaste indstillingerne for din e-mailkonto.

Brugeroplysninger

• E-mail: Indtast din e-mailadresse
  • Adgangskode: Indtast e-mailadressens kodeord
  • Beskrivelse: Valgfrit - bruges til at identificere kontoen i listen over konti i din telefon

Klik derefter Næste.

Ny konto

6. Nu skal du indtaste nogle flere indstillinger.

• Server: sync.surftown.com
  • Domain: Indtast dit domænenavn (den del av din mailadressen der står efter @)
  • Brugernavn: Indtast dit brugernavn (den del av mailadressen der står foran @)

Klik derefter Næste.

Ny konto

7. Din enhed vil nu bekræfte de indstillinger du har indtastet.

8. Når indstillingerne er bekræftet skal du vælge hvad du vil synkronisere. Klik derefter på Arkiver.

Exchange

9. Klik derefter på kontoen du lige har tilføjet.

konti

10. Klik nu på Dage til synk..

Dage til synk.

11. Sørg derefter at det er Ingen grænse der er valgt.

Ingen grænse

12. Du har nu tilføjet din e-mailkonto med Exchange ActiveSync, og kan nu synkronisere e-mail, kontakter og kalendere mellem Surftowns webmail og din iOS-enhed.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/