Konfigurera Exchange ActiveSync i iOS (rekommenderat)

Nedan följer en guide för hur du upprättar ditt e-postkonto med Exchange ActiveSync (EAS) i iOS. EAS gör det möjligt för dig att synkronisera e-post, kontakter och kalendrar från webbmailen till din iOS-enhet.

Lägg märke till att guiden kommer att använda dindomän.se för att motsvara din domän samt mail@dindomän.se för att motsvara din e-postadress. När du själv lägger in ditt e-postkonto ska du givetvis använda ditt riktiga domännamn och e-postadress.

1. Gå till Inställningar på din iOS-enhet.

2. Välj E-post, kontakter och kalendrar.

E-post, kontakter och kalendrar

3. Välj Lägg till konto.

Lägg till konto

4. Välj Exchange.

Exchange

5. Nu behöver du fylla i de inställningar du ska ha för att få e-postkontot att korrekt kontakta vår e-postserver.

Användarinformation
  • E-post: Skriv in din e-postadress
  • Lösenord: Skriv in lösenordet till din e-postadress
  • Beskrivning: Valfritt

Klicka sedan på Nästa.

Nytt konto

6. Nu måste du fylla i lite fler inställningar.

• Server: sync.surftown.com
  • Domän: Skriv in din domän (det efter @-tecknet)
  • Användarnamn: Skriv in ditt användarnamn (det innan @-tecknet)

Klicka sedan på Nästa.

Nytt konto

7. Nu kommer din enhet att verifiera inställningarna.

8. När verifieringen är klar så får du möjlighet att välja vad som ska synkroniseras till din enhet. Klicka sedan på Spara.

Exchange

9. Klicka sedan på kontot som du precis har lagt till.

Konton

10. Klicka sedan på Mail-dagar att synka.

Mail-dagar att synka

11. Se sedan till att Ingen gräns är vald.

Ingen gräns

12. Nu har du lagt till ditt e-postkonto med Exchange ActiveSync och du har nu möjlighet att synkronisera e-post, kontakter och kalendrar från webbmailen till din iOS-enhet.