Konfiguration af CalDAV/CardDAV for iOS

Denne vejledning viser hvordan man sætter CalDAV/CardDAV op i iOS. CalDAV/CardDAV gør det muligt for dig at synkronisere kontakter og kalender mellem Surftowns webmail og din iOS-enhed.

1. Gå til Indstillinger på din iOS-enhed.

2. Vælg E-mail, kontakter, kalendere.

Indstillinger

3. Vælg Tilføj konto.

Tilføj konto

4. Vælg Andre.

Andre

5. Vælg nu Tilføj CardDAV-konto eller Tilføj CalDAV-konto.

CardDAV eller CalDAV

6. Nu skal du indtaste indstillingerne for din e-mail-konto.

• Server: dav.surftown.com
  • Brugernavn: Indtast din e-mailadresse
  • Adgangskode: Indtast kodeordet for din e-mailadresse
  • Beskrivelse: Valgfri

Klik nu på Næste.

6. Nu da du har tilføjetCalDAV/CardDAV, har du mulighed for at synkronisere kalendere eller kontakter fra webmail til din iOS-enhed.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/