Konfigurera CalDAV/CardDAV i iOS

Nedan följer en guide för hur du upprättar CalDAV/CardDAV i iOS. CalDAV/CardDAV gör det möjligt för dig att synkronisera kalendrar (CalDAV) och/eller kontakter (CardDAV) från webbmailen till din iOS-enhet.

1. Gå till Inställningar på din iOS-enhet.

2. Välj E-post, kontakter och kalendrar.

E-post, kontakter och kalendrar

3. Välj Lägg till konto.

Lägg till konto

4. Välj Annat.

Annat

5. Välj sedan Lägg till CardDAV-konto eller Lägg till CalDAV-konto.

CardDAV-konto eller CalDAV-konto

6. Nu behöver du fylla i de inställningar du ska ha för att få e-postkontot att korrekt kontakta vår e-postserver.

• Server: dav.surftown.com
  • Användarnamn: Skriv in din e-postadress
  • Lösenord: Skriv in lösenordet till din e-postadress
  • Beskrivning: Valfritt - används för att identifiera konton i listan över konton i din enhet

Klicka till sist på Nästa.

6. Nu har du lagt till ett CalDAV-/CardDAV-konto och du har nu möjlighet att synkronisera kalendrar eller kontakter från webbmailen till din iOS-enhet.