Konfiguration af CalDAV/CardDAV for OS X

Denne vejledning viser hvordan man sætter CalDAV/CardDAV op i OS X. CalDAV/CardDAV gør det muligt for dig at synkronisere kontakter og kalender mellem Surftowns webmail og din Mac-computer.

1. Gå til Systemindstillinger.

2. Vælg Internet-konti.

Internetkonti

3. Scroll ned i listen og vælg Tilføj anden konto....

Tilføj anden konto...

4. Vælg CalDAV-konto eller CardDAV-konto.

CalDAV-konto og CardDAV-konto

5. Nu skal du indstaste nogle indstillinger for din mailkonto.

• Kontotype: Manuel
  • Brugernavn: Indtast din e-mailadresse
  • Adgangskode: Indtast e-mailadressens kodeord
  • Serveradresse: dav.surftown.com

6. Nu når din konto er tilføjet så vil du kunne synkronisere kalender og kontakter mellem Surftowns webmail og din Mac-computer.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/