Konfigurera CalDAV/CardDAV i OS X

Nedan följer en guide för hur du upprättar CalDAV/CardDAV i OS X. CalDAV/CardDAV gör det möjligt för dig att synkronisera kalendrar (CalDAV) och/eller kontakter (CardDAV) från webbmailen till din OS X-enhet.

1. Öppna upp Systeminställningar.

2. Klicka sedan på Internetkonton.

Internetkonton

3. Skrolla sedan ner och klicka på Lägg till ett annat konto....

Lägg till ett annat konto...

4. Välj sedan CalDAV-konto eller CardDAV-konto.

CalDAV-konto och CardDAV-konto

5. Nu behöver du fylla i de inställningar du ska ha för att få e-postkontot att korrekt kontakta vår e-postserver.

• Kontotyp: Manuellt
  • Användarnamn: Skriv in din e-postadress
  • Lösenord: Skriv in lösenordet till din e-postadress
  • Serveradress: dav.surftown.com

6. Nu har du lagt till ett CalDAV-/CardDAV-konto och du har nu möjlighet att synkronisera kalendrar eller kontakter från webbmailen till din OS X-enhet.