Konfiguration af Exchange ActiveSync for Android (Ikke anbefalet)

Følgende guide viser hvordan du kan konfigurere en e-mailkonto med Exchange ActiveSync (EAS) på Android. EAS gør det muligt for dig at synkronisere e-mail, kontakter og kalendere fra webmailen til din Android enhed.

Bemærk at vi vil benytte ditdomæne.dk som representation af dit domæne og mail@ditdomæne.dk som representation af din e-mailadresse i guiden her. Du skal selvfølgelig benytte dit eget domæne og din e-mailadresse når du udfylder felterne på din telefon.

Billederne i denne guide er taget på en Samsung Galaxy S5, men du bør være i stand til at følge guiden selvom du har en anden type Android enhed.

1. Gå til Indstillinger på din Android enhed.

2. Vælg Konti.

Konti

3. Scroll ned og vælg Tilføj konto.

4. Vælg Microsoft Exchange ActiveSync.

5. Nu skal du indtaste indstillingerne for din e-mailkonto.

Brugeroplysninger

• E-mail: Indtast din e-mailadresse
  • Adgangskode: Indtast e-mailadressens kodeord

Klik nu på Manuel opsætning.

Tilføj

6. Nu skal du udfylde nogle flere indstillinger.

• Domæne\brugernavn: Domæne\Brugernavn
    • Domæne: Indtast dit domænenavn (den del af din e-mailadressen der står efter @)
    • Brugernavn: Indtast dit brugernavn (den del af e-mailadressen der står foran @)
  • Exchange-server: sync.surftown.com
  • Brug sikker forbindelse (SSL): Ja

Klik nu på Næste.

Indstillinger for Exchange-server

7. Din enhed vil nu bekræfte de indstillinger du har indtastet.

8. Når bekræftelsen er komplet vil du kunne vælge hvad du vil synkronisere til din enhed, samt hvor ofte. Klik dernæst på Næste.

Kontoindstillinger

9. Til slut, skriv en beskrivelse for kontoen du nu har oprettet. Dette bruges til at identificere kontoen på din enheds liste over forskellige konto.

Kontonavn

10. Nu hvor du har tilføjet en e-mailkonto med Exchange ActiveSync, kan du synkronisere både e-mail, kontakter og kalendere fra webmail til din Android enhed.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/