PHP-konfiguration

PHP-konfigurationen på vores servere styres centralt, og man kan derfor ikke ændre i php.ini. Man kan dog ændre enkelte indstillinger via en .htaccess-fil.

Bemærk, at de fleste PHP-indstillinger ikke kan ændres. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til:

• max_execution_time - Kan ikke gå over 300 sekunder
  • memory_limit - Allerede indstilt afhængigt af din kontotype
  • open_basedir - Kan ikke ændres
  • register_globals - Denne funktion er fjernet fra nyere versioner af PHP og kan derfor ikke længere bruges
  • upload_max_filesize - Begrænset till 100 MB uanset hvad du indstiller det til

Såfremt du ændrer en indstilling og det ikke har nogen effekt så er der ikke nogen mulighed for at ændre denne indstilling. Disse indstillinger er låste af sikkerhedsgrunde, og af hensyn til serverens ydeevne.

Eksempel på ændringer der kan foretages igennem .htaccess

Aktivering af fejlrapportering for PHP

php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on
php_flag html_errors on

Sæt grænsen for max_input_vars op (standard er 5000)

php_value max_input_vars 10000

Deaktiverede funktioner

Følgende funktioner er deaktiveret og kan derfor ikke benyttes:

• exec
  • passthru
  • shell_exec
  • system
  • proc_open
  • proc_nice
  • popen
  • dl
  • show_source

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/