Rediger SPF-record for at stoppe uautentificerede emails fra dit domæne

Denne vejledning viser hvordan man redigerer det standard SPF-record som er tilføjet til alle domæner hos Surftown, for at instruere modtagere til at ignorere emails som sendes med dit domæne som afsenderadresse, men som ikke er sendt via vores servere.

Normalt set vil dette ikke være nødvendigt, men hvis du oplever at nogen forfalsker din mailadresse, så vil dette hjælpe modtagere med at sortere de falske mails fra.

Bemærk, at denne vejledning kun fungerer for domæner der har emails hostet igennem Surftown, og som bruger Surftowns DNS-servere.

1.  Start med at logge ind Her

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet du vil redigere er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Når du har fundet og udvidet oversigten over webhotellet, kan du under Domæner finde og trykke på DNS indstillinger.

DNS sektion

4. Vælg dit domæne ved at trykke på knappen med pilen, som du kan finde direkte til højre for hvert domænenavn.

DNS indstillinger popup

5. Nu skal du ned under TXT - TEXT og slette dit SPF-record:

Standard SPF record

6. Herefter skal du tilføje et nyt TXT-record:

Tom TXT boks

7. Til sidst skal du indtaste følgende i feltet Data:

v=spf1 include:spf.surf-town.net -all

Det er vigtigt der står -all istedet for ?all til sidst. Dette vil instruere modtagerne af mails fra dit domæne, til at smide mails med forfalskede mailadresser ud.

Afslut ved at trykke Tilføj.

Ny SPF record

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/