Only allow specific IPs to view folder and/or files

Du behöver en web.config fil I rooten av din domän. Om du inte hare n sådan fil sedan tidigare kan du antigen skapa en via filhanteraren eller via ett FTP program som t.ex FileZilla Client.

Om du har en tom web.config fil.

Tillför följande kodsträng till web.config:

Om du redan har kod I web.config filen

Inkludera följande kodsträng innanför "configuration" I din web.config::

Spärra åtkomst till en mapp eller fil

Ändra stigen I scriptet så att den pekar på en mapp eller fil som du vill blockera åtkomst till.
I vår exempel har vi valt att spärra åtkomsten till mappen "restricted".

Att tillåla en ipadressHow to set allowed IP-addresses

Ändra IP-adressen ”10.10.10.10” til den IP-address som du vill tillåta.
Du kan tillåta flera IP-Adresser genom att enkelt återanvända raden. Eksempel: