Konfiguration af mail med Windows Live Mail 2012

Windows Live Mail 2012 er et gratis mailprogram, produceret af Microsoft. Denne guide viser hvordan man sætter Windows Live Mail 2012 op sammen med en mailkonto hostet hos Surftown.

Bemærk! Windows Live Mail understøtter ikke moderne krypteringsmetoder for email. Kommunikationen mellem dig og serveren vil være krypteret men krypteringen vil ikke være 100% sikker. Hvis det er muligt så bør du overveje et andet mailprogram, fx. Mozilla Thunderbird, som kan hentes gratis fra Mozilla Foundation.

De ældre krypteringsmetoder som Windows Live Mail 2012 benytter, vil være understøttet af Surftown frem til d. 1 juni 2019.

Før du går igang

Før du går igang så skal du have din emailadresse og din mailadresses kodeord klart. Hvis du ikke har oprettet en mailadresse endnu, så kan du gøre det ved at følge denne vejledning.

Hvis du har glemt din mailadresses kodeord så kan du nulstille den via vores kontrolpanel. Vi har en vejledning her.

Opsætning af emailkonto

1. Klik på fanen Konti(1) og tryk derefter på knappen E-mail(2).

Konti

2. Først så skal du indtaste din mailadresse, mailadressens kodeord, samt det navn som skal stå som afsender når du sender mail. I vores eksempel har vi brugt 'dinemail@ditdomæne.tld' som mailadresse og 'Fornavn Efternavn' som navn.

Sæt kryds i Konfigurer serverindstillingerne manuelt og tryk derefter på knappen Næste.

Tilføj

3. På næste side så skal du indtaste følgende:

Konfigurer

Oplysninger om indgående server
Servertype: IMAP
Serveradresse: sslv3.mail.surftown.com
Port: 993
Sæt et kryds i "Kræver en sikker forbindelse (SSL)"
Godkend ved hjælp af: Ryd tekst
Logonbrugernavn: Din mailadresse.

Oplysninger om udgående server
Serveradresse: sslv3.mail.surftown.com
Port: 587
Sæt et kryds i "Kræver en sikker forbindelse (SSL)"
Sæt et kryds i "Kræver godkendelse"

Afslut opsætningen ved at trykke på Næste.

4. Tryk på Udfør.

Afslut