Konfigurer Outlook 2016 med IMAP

Denne vejledning viser hvordan man indstiller Outlook 2016 for Windows til bruge en mailkonto hos Surftown som en IMAP-konto.

Før du går igang

Før du går igang så skal du have din emailadresse og din mailadresses kodeord klart. Hvis du ikke har oprettet en mailadresse endnu, så kan du gøre det ved at følge denne vejledning.

Hvis du har glemt din mailadresses kodeord så kan du nulstille den via vores kontrolpanel. Vi har en vejledning her.

Opsætning af mailkonto

1. Åbn Outlook 2013 og klik på knappen FILER

2. Klik på knappen Tilføj konto

3. Et nyt vindue vil fremgå. Her indtaster du din mail adresse og trykker "Avancerede Indstillinger" og markerer et flueben ved "Lad mig manuelt konfigurere min konto" og tryk "Opret forbindelse"

Outlook-3

4. Efter forbindelsen er blevet oprettet skal du nu angive din mail type. Her skal du vælge IMAP.

Outlook-4

5. Efter at have valgt IMAP fremgår nu et nyt vindue med mail indstillinger.

Du kan se de mail indstillinger vi anbefaler nedenfor.

Det vigtige er, at du benytter mail.surftown.com som indgående og udgående post og port 143 til indgående og 587 til udgående.
Som krypteringsmetode anbefaler vi STARTTLS.

Outlook-5

6. Efter at have trykket Næste kan du nu angive dit mail kodeord. Dette mail kodeord oprettede du i Surftowns kontrolpanel under "Mail oversigt". Efter at have angivet din mail Adgangskode kan du trykke "Opret forbindelse".

Outlook-6

Outlook vil nu teste de indtastede oplysninger. Hvis de er rigtigt indtastet vil din mail nu virke.
Såfremt du har problemer eller spørgsmål kan du altid henvende dig hos Surftown support

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/