Konfigurer mailkonto med Exchange ActiveSync i Windows Phone (Anbefalet)

Denne vejledning viser hvordan man indstiller mailappen Windows Phone til bruge en mailkonto hos Surftown som en Exchange ActiveSync-konto. Udover at det fungerer til email, så vil Exchange ActiveSync lade dig synkronisere kontakter, kalender og opgaver med Surftowns webmail.

Før du går igang

Før du går igang så skal du have din emailadresse og din mailadresses kodeord klart. Hvis du ikke har oprettet en mailadresse endnu, så kan du gøre det ved at følge denne vejledning.

Hvis du har glemt din mailadresses kodeord så kan du nulstille den via vores kontrolpanel. Vi har en vejledning her.

Opsætning af mailkonto

1. Først så skal du ind i telefonens indstillinger og under Mail + Konti. Her skal du trykke på "Tilføj en konto":

2. Scroll ned i bunden af næste side og vælg "Avanceret konfiguration":

3. Indtast nu din mailadresse og mailadressens kodeord. Tryk derefter "Næste":

4. Vælg "Exchange ActiveSync":

5. Scroll lidt længere ned i listen, og skriv din mailadresse under "Brugernavn", og sync.surftown.com under "Server". Tryk derefter på "Log på". Din konto vil nu være sat op i din telefon.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/