Konfigurer Windows 10's Mail-app med Exchange ActiveSync (anbefalet)

Denne vejledning viser hvordan man indstiller Mail-appen till Windows 10 til bruge en mailkonto hos Surftown som en Exchange ActiveSync-konto. Udover at det fungerer til email, så vil Exchange ActiveSync lade dig synkronisere kontakter, kalender og opgaver med Surftowns webmail.

Før du går igang

Før du går igang så skal du have din emailadresse og din mailadresses kodeord klart. Hvis du ikke har oprettet en mailadresse endnu, så kan du gøre det ved at følge denne vejledning.

Hvis du har glemt din mailadresses kodeord så kan du nulstille den via vores kontrolpanel. Vi har en vejledning her.

Opsætning af mailkonto

Når du skal oprette en konto som Exchange ActiveSync-konto i Mail-appen, så skal du først vælge "Avanceret konfiguration" når du skal vælge kontotype.

Her skal du vælge "Exchange ActiveSync":

Nu skal du indtaste følgende oplysninger:

Mailadresse: Din mailadresse
Adgangskode: Din mailadresses kodeord
Brugernavn: Din mailadresse

Domæne: Tomt
Server: sync.surftown.com

Server kræver en krypteret forbindelse (SSL): Aktiveret

Kontonavn: Indtast en beskrivelse af kontoen så at du igenkender den. Er du i tvivl så skriv din mailadresse.

Tryk på "Log på" når du har indtastet oplysningerne.

Nu vil appen teste indstillingerne. Når det er klart trykker du på "Udført".