Kunskapsbas

Jag kan inte hitta min domän på mitt webbhotell

1. Under listan för Alla domäner längst ner på din Dashboard kan du se en lista över alla domner kopplade till din inloggning.

Alla domäner

I kolumnen Associerad  kan du se ifall domänen är associerad med ett webbhotell. Ifall detta fältet är blankt, kan du inte hantera domänen. Kontakta gärna Surftown support ifall du vill associera domänen med ett webbhotell igen.


2. Scrolla längst upp på sidan och tryck på titelnraden för ditt webbhotell. Detta komprimerar vyn av det för tillfället aktiva webbhotellet. När du till expandera vyn igen, klickar du på titelraden en gång till.

Titelfält


3. Du kan nu trycka på knappen med informationsikonen på höger sida av varje webbhotell. Detta öppnar ett popup-fönster där du kan se en lista över de domäner associerade med webbhotellet.

Information button

Domains list

 


Önskar du att Surftown hjälper dig genom att utföra de ändringar som beskriv i guiden, eller om du är i behov av hjälp med andra uppgifter, så hittar du mer infomation kring de betaltjänster som vi erbjuder i våra Service Desk-tjänster här: https://www.surftown.com/sv/service-desk/
Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig