Hvordan deaktiverer jeg en mailservice?

Denne vejledning forklarer hvordan du deaktiverer en mailservice.
Dette er nødvendigt hvis du bruger en ekstern mail udbyder.

1.  Start med at logge ind Her

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet du vil redigere er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3.Tryk på Mail oversigt.

mail

4. Når du er derinde, vælger du domænet det drejer sig om og trykker på knappen ud for Mailbox.

5. Du skal nu bekræfte at du vil slå mailtjenesten fra.

HUSK: alt bliver slettet nå du trykker ja.

mailbox

6. Mailtjenesten er nu slået fra for det pågældende domæne.

mailbox