Konfigurer Outlook 2016 til Mac

For at konfigurere Outlook 2016 til at forbinde til din Surftown e-mail konto, skal du følge instruktionerne herunder.

Igennem vejledningen vil vi benytte 'ditdomæne.tld' som erstatning for dit eget domæne. 'dinemail@ditdomæne.tld' er benyttet som erstatning for din egen e-mail adresse.

1. Åbn Outlook 2016, klik på menuen Værktøjer og vælg Konti...

Værktøjer

2. Klik på knappen Anden mail

Anden mail

3. Indtast din emailadresse i feltet E-mail-adresse

Mailadresse

4. Gør som følger

Kontooplysninger

1. Indtast din adgangskode
  2. Udfyld felterne som følger
    • Brugernavn: dinemail@ditdomæne.tld
    • Type: IMAP
    • Server til indgående post: mail.surftown.com
    • Marker boksen 'Brug SSL til at oprette forbindelse (anbefales)'
    • Server til udgående post: mail.surftown.com
    • Marker boksen 'Tilsidesæt standardport'
    • Port: 587
    • Marker boksen 'Brug SSL til at oprette forbindelse (anbefales)'
  3. Tryk på Tilføj konto

5. Gør som følger

Kontooplysninger-2

• Tryk på knappen Avanceret...

Avanceret

1. Fjern markeringen af feltet ’Brug IMAP IDLE, hvis det understøttes af serveren’
    2. Udfyld feltet IMAP-rodmappe med ’INBOX’
    3. Klik på OK

6. Du kan nu lukke vinduet for at gemme indstillingerne.