Fejl ved opkobling via POP3 indstillinger

Modtager du en fejlmeddelelse når du forsøger at modtage e-mails på din iPhone, iPad eller iPod Touch, som siger at brugernavnet eller adgangskoden, for din mail konto er forkert?

Læg mærke til at denne guide benytter mail@surftown.email for at repræsentere din e-mailadresse.

1. Gå til indstillinger på din iOS-enhed.

2. Vælg E-mail, Kontakter og Kalendere.

E-post, kontakter och kalendrar

3. Hvis du har flere konti tilknyttet på din enhed, skal du i dette punkt vælge den konto som problemet vedrører. Har du KUN EN konto tilknyttet skal du gå videre til punkt 4.

Lägg till konto

4. Vælg Avanceret, som du finder længst nede på siden.

Annat

5. Tryk på Godkendelse, kontroller om Adgangskode er slået til.

Lägg till e-postkonto

6. Hvis intet er valgt, tryk da på Adgangskode og aktiver det. Tryk herefter på tilbage knappen, i toppen af siden og gå tilbage til din E-mail.

Nytt konto

Verifierar

Verifierar

7. Kontroller nu, om ændringen har løst problemet. Dette gør du ved at gå ind i din mail applikation og hente post.

Skulle du imod forventning stadig opleve problemer med din e-mail, kontroller da om dine øvrige indstillinger stemmer overens med de som findes i vores opsætningsguide, som du finder her: Hvordan opretter jeg en mailkonto på iPhone/iPad?

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/