Jag får felmeddelande om fel lösenord när jag försöker ansluta

Får du ett felmeddelande när du försöker hämta e-post på din iPhone, iPad eller iPod Touch som säger att avnändarnamnet eller lösenordet för din e-postadress är fel

Lägg märke till att guiden använder sig av mail@surftown.email för att representera din e-postadress.

1. Gå till Inställningar på din iOS-enhet

2. Välj E-post, kontakter och kalendrar

E-post, kontakter och kalendrar

3. Om du har flera konton på din enhet så ska du i detta steg välja det konto som du har problem att anluta med. Har du enbert ett konto kan du hoppa till steg 4

Lägg till konto

4. Välj Avancerat som du hittar längst ner på sidan

Annat

5. Se till så att alternativet Autentisering längre ner på sidan har något angett värde. Om det inte har det, eller är ställt till något annat än lösenord, så ändra det så att lösenord är valt

Lägg till e-postkonto

6. När du har sett till att lösenord är valt, klickar du Avancerat uppe i vänstra hörnet för att gå tillbaka till föregående sida. På den sidan klickar du sedan igen uppe till vänster för att komma ut till sidan där du kan spara ändringarna. Det gör du genom att klicka på Klar

Nytt konto

Verifierar

Verifierar

7. Kontrollera nu om ändringen löst problemet genom att gå till din E-post app och försök hämta e-post igen.

Skulle du forfarande ha problem med att ansluta så kontrollera gärna så att dina överiga inställningar stämmer överens med de som anges i vår uppsättnings guide du hittar här: Hur upprättar jag ett e-postkonto i iPhone/iPad?