Konfigurer Outlook 2011

For at konfigurere Outlook 2011 til at forbinde til din Surftown e-mail konto, skal du følge instruktionerne herunder.

Igennem vejledningen vil vi benytte 'ditdomæne.tld' som erstatning for dit eget domæne. 'dinemail@ditdomæne.tld' er benyttet som erstatning for din egen e-mail adresse.

1. Åbn Outlook 2011, klik på menuen Funktioner og vælg Konti...

Funktioner

2. Klik på knappen Anden mail

Anden mail

3. Indtast din emailadresse i feltet E-mail-adresse

E-mail-adresse

4. Gør som følger

Kontooplysninger

1. Indtast din adgangskode
  2. Udfyld felterne som følger
    • Brugernavn: dinemail@ditdomæne.tld
    • Type: IMAP
    • Server til indgående post: sslv3.mail.surftown.com
    • Marker boksen ’Brug SSL til at oprette forbindelse (anbefales)’
    • Server til udgående post: sslv3.mail.surftown.com
    • Marker boksen ’Tilsidesæt standardport’
    • Udfyld portnummer for Server til udgående post med 587
  3. Tryk på Tilføj konto

5. Gør som følger

Kontooplysninger-2

1. Tryk på knappen Flere indstillinger...

Flere indstillinger

• Sæt Godkendelse til ’Brug oplysninger om server til indgående post’
    • Tryk OK
  1. Tryk på knappen Avanceret...

Avanceret

• Fjern markeringen af feltet ’Brug IMAP IDLE, hvis det understøttes af serveren’
    • Udfyld feltet IMAP-rodmappe med ’INBOX’
  1. Klik på OK

6. Du kan nu lukke vinduet for at gemme indstillingerne.

Bemærk! Du kan komme ud for at dit mailprogram herefter kommer med en advarsel om serveren’s certifikat. Hvis dette sker skal du bare sætte hak i feltet ud for ’Godkend altid ”*.surftown.com”, når der oprettes forbindelse til ”sslv3.mail.surftown.com”’ og trykke på Fortsæt

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/