Hvordan deaktiverer jeg catch all/fang alt fra min e-mail-adresse?

En catch all (fang alt) email konto er en adresse som er beregnet til at modtage alle beskeder som er sendt til en forkert adresse på domænet. F.eks. hvis du har 2 email adresser sat op: info@ditdomæne.dk og kontakt@ditdomæne.dk, kan du sætte info@ditdomæne.dk til at være en catch all (fang alt) adresse. Dvs. at indbakken på info@ditdomæne.dk vil modtage alle mails sendt til support@ditdomæne.dk, hello@ditdomæne.dk eller et-eller-andet-meget-forkert@ditdomæne.dk ( eller enhver anden forkert adresse på ditdomæne.dk ). Af samme årsag kan det også kun lade sig gøre at have en catch all (fang alt) indstilling på én enkelt adresse på et givent domæne.

En catch all email adresse lyder måske som en meget god ide til at starte med, men når først spammere har fået øje på dit domæne, kan man opdage at blive bombarderet med spam mails. Hvis du oplever dette er det en god idé at fjerne catch all.

1. Start med at logge ind Her

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet din emailadresse findes på er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Tryk på Mail oversigt.

Mail

4. Hvis du har flere domæner på webhotellet, vil et vindue åbne, hvor du kan vælge hvilket domænes mailkonti du vil se. Hvis den mailkonto du vil redigere, f.eks. slutter på mail@mitdomæne.dk, skal du vælge mitdomæne.dk fra listen, ved at trykke på pilen til højre for domænet.

Mail oversigt

5. Tryk på det Indstillinger ud for den mailkonto du vil redigere.

Indstillinger

6a. Hvis der er sat hak i ’Fang alle emails der sendes til domænet’ har du fundet den emailadresse der har fang alt funktionen aktiveret.

Aktiveret fang alt

Fjern afkrydsningen ud for indstillingen og tryk på Gem ændringer

6b. Hvis der allerede ikke er sat hak i ’Fang alle emails der sendes til domænet’ så er fang alt ikke aktiveret for den emailadresse du har åbnet indstillingerne for. Hvis dette er tilfældet for den emailadresse du modtager spam på kan der være en anden adresse på dit domæne, med fang alt aktiveret der er sat op til at videresende indkommende mails til din adresse. Hvis det er tilfældet skal du finde denne adresse på din mail oversigt for at slå fang alt fra.

Deaktiveret fang alt