Vad är Surftown Sitebuilder Trial?

Surftown Sitebuilder är ett kraftfullt hemsidesverktyg. Du kan använda den för att bygga allt från en liten blogg, till en professionell webbshop.

Surftown Trial ger alla tillgång till en gratis testversion av Surftown Sitebuilder i 14 dagar. Med denna kan du testa och se om den är rätt verktyg för dig, innan du köper ett webbhotell.

För att skapa ett testkonto, så skall du gå till den här sidan.

Skapa konto sida

Ange de här upplysningarna i formuläret:

• Sidans URL - Din Trial-sida kommer att vara tillgänglig via XX.site.surftown.com, där XX då ersätts med det du fyller i.
  • E-postadress - Den här e-postadressen används om du glömmer ditt lösenord och behöver återställa det.
  • Lösenord - Det lösenord du använder när du loggar in för att redigera din Trial-sida.
  • Språk - Du kan välja mellan svenska, danska, norska och engelska.

Klicka på knappen Skapa konto när du är klar.