Hur loggar jag in på min Surftown Sitebuilder Trial hemsida?

Har du inte testat vår nya Surftown Sitebuilder än?
Pröva den gratis i 14! Skapa ditt konto här.

När du väl registrerat en Surftown Sitebuilder Trial-sida så kan du redigera den via länken här.

Loginsida

För att logga in, skriv in namnet på sidan i Sidans URL-fältet, dinsida.site.surftown.com, där dinsida är namnet du valde när du skapade din testsida, och det lösenord du valde när du registrerade ditt konto i Lösenord-fältet

Om du inte minns lösenordet, klicka på "Glömt ditt lösenord?" för att välja ett nytt, via ett mail till epost-adressen du angav när du registrerade kontot.

Efter att du uppgraderat till en full Sitebuilder-sida

Om du vill logga in på din testsida efter att du uppgraderat till ett fullt konto, följ denna guiden.