Hvordan logger jeg ind på mit Surftown Sitebuilder Trial website?

Har du endnu ikke prøvet vores seje nye Surftown Sitebuilder?
Prøv det i 14 dage gratis! Opret dig her.

Når du har oprettet dit Surftown Sitebuilder Trial website, vil du kunne redigere sitet via linket her.

Login side

For at logge ind skal du skrive navnet du har valgt til din side i Sidenavn feltet, på formen dinside.site.surftown.com, hvor dinside er navnet du valgte da du oprettede din prøveside, samt adgangskoden du valgte under oprettelsen i Adgangskode-feltet.

Hvis du skulle have glemt din adgangskode, kan du klikke på "Glemt dit kodeord?" linket og nulstille kodeordet via emailadressen du skrev ind under oprettelsen.

Efter du opgraderer til et fuldt Sitebuilder site

Hvis du vil logge ind på dit Sitebuilder Trial site efter du har opgraderet din konto til en fuld Sitebuilderkonto, så læs venligst følgende guide.