Kom i gang med Surftown Sitebuilder

Denne guide viser hvordan du kommer i gang med Surftown Sitebuilder som eksisterende Surftownkunde. Nye kunder kan prøve Surftown Sitebuilder gratis som beskrevet her.

1.  Begynd med at logge ind her.

2. Hvis du har flere webhoteller, så skal du finde det der har domænet du vil tilgå. Hvis du har mange og er i tvivl om hvilket webhotel er det rette, så kan du klikke her.

3. Når du har åbnet det rette webhotel, klik på Surftown Sitebuilder i Hosting modulet.

Surftown Sitebuilder

4. Du er nu på din Surftown Sitebuilder oversigt, hvor du kan se en liste over de domæner der er knyttet til det aktive webhotel. Herfra kan du aktivere eller deaktivere Sitebuilder for hvert enkelt domæne.

Følgende funktioner er tilgængelige for hvert domæne:

Aktiver/Deaktiver – Her kab du tænde eller slukke for Sitebuilder for hvert domæne.

Enable Sitebuilder

For domæner hvor Sitebuilder er aktiveret vil følgende muligheder være til rådighed:

Surftown Sitebuilder

Rediger side – Denne knap åbner Sitebuilder editoren, hvorfra du vil opbygge din hjemmeside.

Køb webshop – Hvis du ønsker at inkludere webshop funktionalitet på din hjemmeside, kan du klikke på denne knap for at opgradere dit site til en webshop. Hvis der allerede er en aktiv butik på din Sitebuilder side vil knappen i stedet vise detaljerne for din addon, inklusive fornyelsesdatoen.

Skift kodeord – Hvis du har glemt din Sitebuilder adgangskode, kan du sætte en ny kode ved at trykke på denne knap.

Gå live/Gå Offline – Denne knap bruges til at åbne dit site for besøgende. Se denne guide for detaljer.

Du vil kunne pege dit domæne tilbage mod dit gamle indhold senere hvis du får brug for det, ved at trykke på Gå Offline. Dette gendanner de normale Surftown DNS indstillinger for domænet. Hvis du ønsker at pege dit domæne mod indhold der ligger hos en anden udbyder skal dette gøres manuelt efterfølgende. Hvis du har spørgsmål om dette skal du være velkommen til at kontakte Surftown Support her.

Inde i editoren:

Tre vigtige knapper

1. Hovedmenu Skift til en anden applikation som Blog eller Store
  2. Knappen Tilføj indhold Tilføj ny billeder, tekst eller andet indhold til din side
  3. Knappen Udgiv Gør din hjemmeside synlig på nettet

Tre vigtige knapper

Tilføj indhold

For at tilføje indhold til din side:

1. Klik på knappen Tilføj indhold
  2. Træk et element fra panelet Indhold på siden
  3. Drop indholdet på siden

Tilføj indhold

Sidelayout

1. Klik og træk det element, du vil tilføje
  2. Drop zoner er angivet med grønt, når du trækker elementet rundt på siden

Sidelayout

Du kan oprette op til 4 kolonner på hver side.

Flyt indhold rundt på siden

1. Brug trækhåndtaget for at flytte indhold
  2. Drop-zone for indholdet er angivet af den grønne bar

Flyt indhold

Bemærk! Du kan kun trække og slippe indhold indenfor sidekroppen, ikke i sidehovedet eller sidefoden.

For mere detaljeret vejledning om hvordan du kommer i gang med at bruge editoren, anbefaler vi at du tager et kig på vejledningerne der er tilgængelige via følgende link.