Support Center

Hvad er udviklersektionen i Surftown Sitebuilder, og hvad kan jeg bruge den til?

Udviklersektionen lader avancerede brugere redigere i sitets kode i HTML o& CSS direkte inde i Sitebuilder editoren. Bemærk venligst at denne sektion ikke er for begyndere. Hvis dine ændringer i udviklersektionen fører til at din hjemmeside holder op med at fungere, så er den eneste måde vi kan løse problemet på at rulle alle ændringer tilbage, eller genoprette den senest fungerende udgave af dit site.

Du aktiverer udviklerfunktionen i Sitebuilder editoren ved at klikke på Udvikler i Webstedsmenuen.

Udviklerværktøj

Før du kan aktivere funktionen, skal du acceptere brugsvilkårene, at vi ikke vil kunne hjælpe dig med at reparere eller ændre kode inde i Udvikler sektionen af editoren.

Brugsvilkår

Ved at redigere dit site i udviklersektionen, vil du være i stand til at foretage radikale ændringer i hele din side's layout, inklusive at tilføje dit eget indhold i header og footer sektionerne af en skabelon, eller kopiere en funktion du kan lide fra en skabelon til en anden.

For inspiration og mere information omkring hvordan du kan tilføje/fjerne elementer på dit site, eller bygge din egen skabelon, kan du besøge denne side.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig