Hvordan logger jeg ind i min Surftown Sitebuilder?

Der er to forskellige måder du kan tilgå din Surftown Sitebuilder editor.

Metode 1: Log ind på dit site via Surftown Dashboard Kontrolpanelet

1. Begynd med at logge ind her.

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet du vil tilgå er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Når du har fundet og udvidet det korrekte webhotel, klik på Surftown Sitebuilder i Hosting kategorien.

Surftown Sitebuilder

4. Klik på Rediger side knappen.

Surftown Sitebuilder

Metode 2: Log ind på dit site ved at bruge den eksterne Sitebuilder login side

Denne metode er nyttig hvis du vil tilgå dit site fra en mobilenhed, eller hvis du f.eks. har brug for at give adgang til din side til en ekstern udvikler.

1. Gå til den eksterne loginside.

Loginside

2. Skriv navnet på din side og din Sitebuilder adgangskode, og tryk på Log ind knappen.

Bemærk! Hvis dit Sitebuilder site er et Sitebuilder Trial site som endnu ikke er tildelt et domæne, vil navnet på din side være på formen sidenavn.site.surftown.com

Hvis din side er tildelt et domæne, vil sidenavnet i stedet være på formen ditdomæne.tld.