Hur loggar jag in på min Surftown Sitebuilder?

Det finns två sätt att lägga in på din Sitebuilder-editor

Metod 1: Logga in på din sida via din Surftown kontrollpanel

1.  Börja med att logga in här.

2. Om du har flera webhotell, aktivera det som har den domän du vill arbeta med. Om du har flera webhotell och du inte vet vilken det är du ska använda, klicka här.

3. När du valt rätt webhotell, klicka på Surftown Sitebuilder i Webbhotell-menyn.

Surftown Sitebuilder

4. Klicka på Redigera hemsida

Surftown Sitebuilder

Metod 2: Logga in på din sida via extern inloggning

Detta sättet kan vara användbart om du till logga in via en mobil enhet, eller vill ge tillgång till en webbutvecklare.

1. Gå till den externa inloggningssidan.

Loginsida

2. Skriv in namnet på din sida och ditt Sitebuilder-lösenord, klicka sedan på Logga in.

OBS! Om din sida är en testsida som ännu inte har någon domän, så ska formatet vara sidnamnet.site.surftown.com

Om din sida har en domän, så är formatet dindomän.se.