Hvordan går jeg online med mit website?

Surftown Sitebuilder findes på en separat server fra dit normale Surftown webindhold, så for at gå online med dit Sitebuilder site kræves det at dit domæne's DNS poster opdateres til at pege mod den korrekte server. Med mindre du benytter en ekstern DNS tjeneste er vores system i stand til automatisk at foretage denne ændring for dig, og at gå online er så enkelt som et tryk på en knap.

1. Begynd med at logge ind her.

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet du vil tilgå er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Når du har fundet og udvidet det korrekte webhotel, klik på Surftown Sitebuilder i Hosting kategorien.

Surftown Sitebuilder

4. Klik på Rediger side knappen ud for det domæne du vil gå online med.

Rediger side

Sørg for at du har trykket på Publicer knappen i editoren efter den seneste ændring du har foretaget på dit site.

Publicer site

5. Når du har sikret dit at dit website er klar til at blive bragt online, skal du gå tilbage til Surftown Sitebuilder sektionen og trykke på Gå live knappen.

Gå Live

Accepter advarselspopuppen for at bekræfte at du er klar over at dette vil fortage ændringer i dit domæne's opsætning.

Dette vil opdatere domænet og pege det mod den korrekte server i vores systemer. På grund af den måde DNS fungerer kan denne opdatering tage alt mellem 1 og 24 timer at gennemføre, hvorefter dit site vil være live på internettet.

Følgende trin skal kun udføres hvis du benytter en ekstern DNS tjeneste med dit domæne.

6. Opret de følgende to A poster der hvor din DNS bliver administreret:

@ditdomæne.tld TTL=3600 212.97.132.82

*.ditdomæne.tld TTL=3600 212.97.132.82