Hur lägger jag till Google Analytics-tracking för min Sitebuilder site?

Att lägga till Google Analytics-tracking till din Sitebuilder-side är enkelt. Om du inte redan gjort det, börja med att registrera ett Google Analytics-konto här.

1. När du väl har ett Analytics-konto kopplat till din domän, klicka för för att se hur du hittar ditt spårnings-ID.

2. Logga in på din Sitebuilder-editor enligt beskrivningen här.

3. Kklicka på Hemsida-menyn:

Site button

4. Klicka på Inställningar

Site settings

5. Klicka på Analytics(1) och skriv in ditt  Tracking ID(2) i det fältet.

Google Analytics

6. Klicka på Spara

Spara

Det var allt! Du är färdig, och Google kan börja följa besökare på din sida.