Hvordan tilføjer jeg Google Analytics sporing til mit Sitebuilder site?

At tilføje Google Analytics sporing til dit Sitebuilder site er en simpel opgave. Hvis du ikke allerede har gjort det, opret venligst en Analytics konto hos Google, her.

1. Når du har fået registreret en Analytics konto for dit domænenavn kan du følge denne vejledning fra Google for hvordan du finder dit sporings-ID.

2. Log ind i din Sitebuilder site editor, som beskrevet her.

3. Klik på Webstedmenuen:

Websted knappen

4. Klik på Indstillinger for websted

Indstillinger for websted

5. Klik på Analytics(1) og udfyld dit sporings-ID(2) i Tracking ID feltet.

Google Analytics

6. Tryk på Gem

Gem

Sådan! Nu er du klar, og Google kan begynde at spore de besøgende på dit site.