Kom i gang med Sitebuilder Shop

Sitebuilder Shop

Den første gang du åbner butiksmodulet inde i Sitebuilder editoren vil du blive præsenteret for Butik Setup modulet, som lader dig konfigurere butikken som du ønsker, såvel som lader dig tilføje den nødvendige kontaktinformation.

Butiksopsætning

Grundlæggende oplysninger

Klik på Tilføj grundlæggende oplysninger. Dette vil tage dig til en side, hvor du kan tilføje væsentlige oplysninger om din butik. Du skal sørge for, at oplysningerne er så fuldstændige som muligt. Når du har udfyldt de relevante områder klikker du på knappen Gem for at vende tilbage til opsætningen

Butiksopsætning

Tilføj en betalingsmetode

For at modtage betalinger fra dine kunder, får du brug for at få opsat en betalingsmetode. Der er en række betalingsmetoder du kan vælge fra.

Klik på Tilføj en betalingsmetode. På denne side vil du bemærke en liste over tredjeparts betalingsgateways, som du kan bruge. Vælg en metode, der er relevant for din virksomhed, og følg instruktionerne. Efter du har konfigureret betalingsgateway, vil du blive ført tilbage til opsætningen

Butiksopsætning

Tilføj leveringsmuligheder

Før du kan sende produkter til kunder skal du angive en eller flere leveringsmuligheder.

På Butik Setup siden, klik på Tilføj  en forsendelsesmulighed og klik derefter på Tilføj fragtrate knappen.

Tilføj fragtrate

Forsendelsesmuligheder forklaret
Fragtrate navn - Det navn, du giver her, vil blive set af kunder, der bruger dit website under købsprocessen
Land - Det land, som denne forsendelsesmetode gælder for
kurer - Navnet på den kurer eller det fragtfirma der bliver brugt til denne forsendelsesmulighed
Forventet leveringstid - Den tid, det vil tage for varerne at nå kunden
Forsendelsesomkostninger - Det beløb som kunden skal debiteres for fragt. Hvis denne er sat til 0 så er fragt gratis.
Tilføj sats baseret på vægt - Aktivering af dette alternativ giver mulighed for at specificere et vægtinterval som denne leveringsmulighed skal kunne bruges til.

Tilføj dit første produkt

Den sidste ting du skal gøre, før du kan tage din butik online er at tilføje et eller flere produkter. For at gøre dette skal du klikke på Tilføj produkter indstillingen fra Butik Setup siden. Flere oplysninger om tilføjelse af produkter kan findes i Hvordan tilføjer eller fjerner jeg et produkt fra min butik? dokumentet. Når du har tilføjet dit produkt, klik på knappen 'Gem' og vende tilbage til 'Store setup' fra venstre menu.

Tilføj dit første produkt

Publicering af din Butik

Nu når du har justeret indstillingerne og tilføjet produkter så kan du bringe butikken online. Som standard er din butik offline indtil du vælger at publicere den. For at gøre dette så trykker du på knappen 'Publicer butik' fra butiksopsætningen. Når dette er gjort så er din butik online, og brugere vil kunne bestille produkter.

Publishing your store

Ændring af butikkens status!

Hvis du ønsker at tage din butik offline så skal du ind under Indstillinger > Grundlæggende indstillinger. Alt dit indhold og dine indstillinger vil blive bevaret, men din butik vil ikke længere være synlig på din hjemmeside.