Hur läggar jag till/tar bort produkter i min webbshop?

Lägg produkter till:

Namn och beskrivningar

Ett bra produktnamn bör vara kort och beskrivande. Produktbeskrivningar kan vara så detaljerade som du vill ha dem. Produktbeskrivningarnas innehåll kan formateras med formateringsverktygsfältet.

Formattering av produktbeskrivning

Bör jag använda produktvarianter?

Om du säljer flera versioner av en produkt (t.ex. Röda, blå och gröna t-skjortor i små, medelstora och stora storlekar) kommer du förmodligen vill använda varianter. Se en detaljerad guide här.

Lägg till produktbilder

En produkt kan visa en eller flera bilder. Att lägga till bilder genom att trycka på "+" knappen under rubriken Bilder.

Lägg produktbilder

Klicka sen på Ladda upp ny bild eller välj en bild från ditt galleri av tidiare uppladdade bilder.

Lägg produktbilder

Tips Om du laddar upp flera produktbilder kan du välja vilken som ska visas som huvudbild på din webbplats. För att göra detta genom att trycka på mer knappen (⋮) och välj "Ange som huvudbild"

Kategorier och taggar

Det är en bra idé att lägga till kategorier och taggar till din produkt för att göra det lättare för dina besökare att hitta saker lättare. För detaljerad information om att lägga kategorier och taggar hänvisas till guiden här.

Kategorier och taggar

Ställ in produktalternativ

Till sist så skall du föra in följande för att kunna lägga in produkten:

1. Ange produktens pris
  2. Ange produktens vikt
  3. Välj om produkten skall vara synlig eller inte.

Tips Du kan förhandsgranska hur en produkt kommer att se ut på din webbplats när som helst genom att klicka på Ändra / Förhandsgranska högst upp på sidan.

Ta bort en produkt

Vi rekommenderar att du undviker att helt ta bort produkter som du tidigare sålt. Dölj istället produkter som du inte längre säljer genom att aktivera Dölj produkt.

Product visibility