Hvordan får jeg mere plads i min emailadresses indbakke?

Denne guide kræver adgang til webhotellet's kontrolpanel. Hvis du ikke er ejer eller administrator for webhotellet skal du kontakte denne person og bede dem om at øge størrelsen på din indbakke i stedet.

Når du skaber en ny emailadresse på dit webhotel, vil vores system som udgangspunkt sætte indbakken's størrelse på serveren til det maksimalt tilladte. Størrelsen er 2048MB for Privatkunder og 10240MB for Erhvervskunder.

Hvis din emailadresse hos Surftown har fandtes i et stykke tid kan det tænkes at den blev oprettet før dette blev standard, og derfor har en emailkvote der er sat lavere end det maksimalt tilladte på webhotellet. I dette tilfælde vil du kunne bruge webhotellet's kontrolpanel til at øge mailkvoten op til det førnævnte maksimum.

1. Start med at logge ind her.

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet emailadressen er oprettet på er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Klik på Mail oversigt i Mail kategorien.

Vælg Mail oversigt

4. En popup vil åbne, hvor du kan vælge mellem de domæner der findes på webhotellet. Hvis emailadressen du vil sætte kvoten for hedder example@test-domain.dk, skal du vælge domænet test-domain.dk fra listen, ved at trykke på knappen med pilen direkte til højre for domænet.

Vælg dit domæne

5. Find emailadressen på listen over adresser. Hvis din emailadresse hedder example@test-domain.dk vil din emailadresse blive vist på listen som example. Klik på kvote knappen ud for din emailadresse.

Sæt din mailkvote

6. Skriv den nye kvote du vil have i megabytes. Hvis dit webhotel er et erhvervswebhotel har du mulighed for at sætte kvoten op til 10240MB. Ellers er maksimum 2048MB. Hvis du har et Privatwebhotel og vil have adgang til en indbakke på 10GB kan du opgradere dit webhotel til en af vores erhvervspakker. Dette kan gøres fra Dashboardforsiden af dit webhotel med Opgradér knappen, eller ved at kontakte Surftown Support.

Sæt din mailkvote

7. Du kan nu se den ændrede kvote vist ud for din emailadresse. Det kan tage op til en time før den nye indstilling tager effekt på serveren.

Mailkvoten er opdateret