Hvordan opretter jeg et subdomæne på mit domæne?

Du har mulighed for at oprette et ubegrænset antal subdomæner på et domæne uden yderligere udgifter. Disse kan bruges til stort set alt hvad et fuldt domæne kan bruges til. En nævneværdig undtagelse hos Surftown er dog at du ikke kan oprette en Sitebuilder side på et subdomæne.

Hvis du har et domæne med navnet test-domain.dk, kan dit subdomæne f.eks. hedde webshop.test-domain.dk eller mit.test-domain.dk. På denne måde kan du have to eller flere hjemmesider på samme domæne, da hvert subdomæne får sin egen mappe på FTP'en og sit eget sæt emailadresser du kan oprette.

1. Start med at logge ind her.

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet du vil oprette et subdomæne på er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Når du har fundet og udvidet oversigten over webhotellet, kan du under Hosting finde og trykke på Domænehåndtering.

Domænehåndtering

4. Nu skal du vælge domænet du vil oprette et subdomæne på. I dette eksempel vil vi bruge test-domain.dk.

Domænehåndtering

5. Tryk på Tilføj knappen ud for Subdomæne på listen under Domæneoversigt.

Tilføj subdomæne

6. Vælg et navn til dit subdomæne. Dette må indeholde bogstaverne a-z, 0-9 og bindestreg. Det skal være mindst 2 tegn langt og skal starte og slutte med et tal eller et bogstav.

Navngiv dit subdomæne

7. Du er nu færdig, og dit subdomæne kan findes på listen under Domænehåndtering sammen med dine andre domæner.

Domænehåndtering

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/