Kan jeg ændre adgangskoden til min email konto uden at gå gennem webhotellet's kontrolpanel?

Generelt er det god praksis at udskifte din adgangskode med regulære intervaller. Dette kan gøres af individuelle brugere for at nedsætte tiden der skal bruges på brugeradministration.

I det tilfælde at brugeren har glemt den eksisterende adgangskode er det kun muligt at sætte en ny gennem dashboard.

Surftown anbefaler at du udskifter kodeordet på dine emailadresser mindst en gang om året.

1. Begynd med at gå til siden her.

Skift email adgangskode

2. Udfyld emailadressen du vil skifte adgangskode for

3. Udfyld emailadressens nuværende adgangskode

4. Udfyld den nye adgangskode i feltet New password ELLER tryk på generate a random password for at lade formularen lave en adgangskode til dig

5. Udfyld den samme adgangskode i Confirm new password. Dette er ikke nødvendigt hvis du har ladet formularen lave en adgangskode

6. Hvis du har ladet formularen lave en adgangkode, sørg for at du kan huske den nye adgangskode før du forlader siden eller indsæt den i din password manager.