Hvordan aktiverer jeg https på mit WordPress website?

Kryptering med https er tiltænkt at give fordele såsom fortrolighed, integritet og identitet. Din information forbliver skjult fra nysgerrige øjne fordi kun din browser og serveren kan afkode trafikken. Integritet beskytter dine data fra at blive ændret uden din viden.

Alle domæner på Surftown PHP webhoteller kommer forudindlæst med Let's Encrypt kryptering, så alt du skal gøre for at få aktiveret https på din WordPress er at følge nedenstående vejledning.

1. Log ind på din WordPress installation.

WP Admin

2. Naviger til Indstillinger -> Generelt.

Indstillinger -> Generelt

3. I felterne WordPress-adresse (URL) og Webstedsadresse (URL), erstat http med https og Gem ændringer. Afhængigt af din opsætning kan stierne i de to felter være den samme eller forskellige. Dette er normalt. Du skal under alle omstændigheder kun erstatte http med https i begge felter.

Adresse (URL)

Gem ændringer

4. Åbn Filhåndteringen.

5. I Filhåndteringen, naviger til mappen der svarer til stien i Webstedsadresse (URL) feltet fra før. I mit eksempel er denne sti test-domain.nu.

Domæneliste

6. Klik på .htaccess filen. Hvis der er mere end én fil med det navn, skal du klikke på den der ikke har tekst i filtypesøjlen, som vist på billedet.

.htaccess

Hvis du ikke kan se en .htaccess fil, skal du sørge for at Filhåndteringen er sat til at vise skjulte filer.

Hvis du stadig ikke ser filen efter det, så kan du oprette en.

7. Klik på edit under View file details. Dette vil åbne filen til redigering i et pop-up vindue.

rediger .htaccess

8. Indsæt følgende kode nær toppen af filen:

## https:// redirect
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule .* https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,QSA,L]

rediger .htaccess

Nu skal du bare gemme filen. Det bør være det hele, og din side vises med en sikker hængelås i adressefeltet.

hængelås

Hvis din side indeholder billedlinks hvor stien er blevet sat specifikt til http:// præfixet, så kan du risikere at du får en advarsel om blandet indhold i din browser når du besøger de pågældende sider.

Hvis det sker skal du manuelt rette de relevante links til at erstatte http:// med https://.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/