Skift følsomhed for spamfilteret

Spamfilteret der er slået til på alle emailadresser der er oprettet hos Surftown udfører en serie af tests på alt indkommende post, og tildeler en karakter, som så sammenlignes med en foruddefineret grænse. Hvis karakteren er højere end grænsen vil beskeden blive betragtet som spam.

Grænsen kan justeres under Anti-Spam indstillingerne på Dashboard. Standardværdien er sat relativt højt for at sikre at ingen legitime emails bliver slettet. Hvis du modtager en masse spam på din emailadresse kan du overveje om du vil sætte grænsen til Aggresiv i stedet. Bemærk at indstillingen påvirker alle emailadresser på dit domæne.

1. Gå til Anti-spam under Mail på Dashboard.

2. Vælg domænet eller subdomænet på listen (1).

3. Sæt niveauet for spamkontrol til den valgte indstilling (2).

4. Tryk på Opdater knappen (3).