Brug Surftowns webmail som standardprogram for åbning af mailto:-links

Det er muligt at ændre standardopsætningen for hvilket program der åbner når du klikker på emaillinks i din browser, så det er Surftowns webmail der benyttes. Denne ændring kan sættes for den specifikke bruger inde fra webmailen.

1. Klik på hovedmenuknappen (1) og vælg Indstillinger fra drop-down menuen (2).

2. På Indstillinger siden skal du vælge punktet E-mail fra menuen til venstre.

3. Klik på linket Registrér nu.

4. Din browser vil måske spørge dig om din tilladelse før ændringen gemmes. Afhængigt af browsertypen vil dette se ud på forskellig vis. Tryk på knappen for at tillade ændringen.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/