Hvilke SMTP-servere kan jeg anvende i mine e-mail-formularer?

Hvis du benytter ASP eller ASP.NET og vil sende post fra en side gennem en SMTP-server, så kan du bruge nedenstående servere. Brugere, der i stedet skal sende post via PHP-scripts anbefales at bruge PHP's mail()-funktion.

Privatløsninger: mailout1.surf-town.net

Erhvervsløsninger: mailoutb1.surf-town.net

VPS: Kunder med VPS-servere skal konfigurere en egen SMTP-server på serveren, for at kunne sende emails via scripts.