Kunskapsbas

Återställning av en domän som inte har förnyats

När en domän inte förnyas så kommer förnyelsesfakturan att återkallas. När det händer så kan man som regel beställa en återställning av domänen via Surftowns kontrollpanel. Detta är oftast möjligt i upp till 60 dagar efter domänen gick ut, men detta kan variera beroende på domäntypen.

Återställning av domännamn medför vanligtvis en extra avgift, vars storlek beror på domäntypen. Priser för återställning framgår av vår prislista.

OBS! Danska (.dk) domäner can inte återställas via Surftown. Om din .dk-domän har gått ut så behöver du kontakta DK Hostmaster för att kunna förnya den.

1. Klicka på Återställ domän under Domäner.


2. Klicka på knappen Återställ vid sidan av domännamnet och gå igenom betalningsprocessen.

När betalningen har registrerats så tar det oftast drygt två timmar innan domänen är online. Om domänen inte framgår av listan så är det möjligt att den inte går att återställa längre. Om det händer så kontakta oss så att se vad det finns för möjligheter att få tillbaka domänen.


Önskar du att Surftown hjälper dig genom att utföra de ändringar som beskriv i guiden, eller om du är i behov av hjälp med andra uppgifter, så hittar du mer infomation kring de betaltjänster som vi erbjuder i våra Service Desk-tjänster här: https://www.surftown.com/sv/service-desk/
Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig