Support Center

Gendannelse af et udløbet domæne

Når et domænenavn udløber vil fornyelsesfakturaen blive annulleret. Efter dette er sket er det stadig muligt for dig at bestille en gendannelse af domænet gennem Surftown Dashboard. Dette vil som regel være muligt i op til 60 dage efter domænets udløb, men varierer alt efter domænetypen.

Domænegendannelser kan udløse et ekstra gebyr, afhængigt af domænetypen. Du kan se hvor meget de forskellige domænetyper koster at gendanne på vores prisliste.

Hvis dit domæne ikke længere findes på listen vil du muligvis ikke længere være i stand til at få domænet gendannet. Hvis dette sker, vil vi bede dig om at kontakte os så vi kan undersøge hvilke muligheder der er tilgængelige for dig.

Bemærk venligst at .dk domæner ikke er mulige at gendanne gennem Surftown. Hvis dit DK domæne er udløbet skal du i stedet kontakte DK Hostmaster for at forny det.

1. Klik på Domæner -> Gendan domæne.


2. Klik på Gendan knappen ud for domænets navn, og følg de videre instrukser der vises for at fuldføre gendannelsen.


Når din betaling er registreret tager det typisk omkring to timer før dit domæne er online og klar til brug.


Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/
Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig