Konfigurer Filezilla til at forbinde i Aktiv tilstand

På nogle af Surftowns servere er det nødvendigt at benytte Aktiv tilstand for at forbinde til din FTP konto. Afhængigt af dine lokale netværksindstillinger kan yderligere opsætning være nødvendig før du kan benytte dig af Aktiv tilstand.

Den følgende guide er skrevet til den gratis FileZilla FTP klient, som er det FTP klientsoftware der er anbefalet af Surftown. Hvis du bruger en anden FTP klient bedes du kigge i programmets dokumentation for at finde de tilsvarende indstillinger.

1. Gå til Rediger -> Indstillinger...

2. Gå til Forbindelse -> FTP -> Aktiv tilstand.

3. Aktiver "Begræns antal lokale porte, der bruges af FileZilla" og noter dig de porte der er sat (1), aktiver "Hent ekstern IP-adresse fra følgende URL:" og indsæt følgende link: http://go.surftown.com/tools/ip/ip.php (2), tryk på OK (3).

4. Hvis du har en direkte internetforbindelse skulle du nu være i stand til at forbinde. Hvis du sidder bag en router er det også nødvendigt at opsætte port forwarding for den port range du noterede i trin 3. Du kan konsultere din routers dokumentation for instrukser i hvorledes dette sættes op.